Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Një oficer policie në Alabama i ngjan aktorit Dwayne Johnson

1 min read

Oficeri i Policisë në Alabama, Eric Fields, i ngjan në mënyrë të parezistueshme aktorit të Hollivudit, Dwayne Johnson.

Fields punon për Morgan , Alabama , Sherif , dhe duket si Dwayne Johnson . Fotografitë dhe videot e tij u shfaqën në rrjetet sociale dhe u bënë një hit i vërtetë, dhe vetë Johnson reagoi papritur në Twitter.

“Uau, njeriu në të majtë është shumë më i ftohtë. Qëndroni mirë vëlla dhe faleminderit për shërbimin tuaj. Një ditë do të pimë një pije në Teremana dhe unë duhet të dëgjoj” Rrëfimet tuaja Rock “sepse e di që i keni ato ,” Johnson shkroi në cicërimën e tij.

 

Historia tërhoqi vëmendjen pasi u publikua postimi në Facebook. Fields ka punuar si oficer policie për 17 vjet dhe tha se nuk ishte hera e parë që njerëzit e lidhnin atë me aktorin.

“Ata më quajnë The Rock. Unë u pajtova, është qesharake dhe më bën lajka. Mund të kishte qenë më keq ,” tha Fields .