Një yll i ri i bashkangjitet skenës muzikore, si befasi për fundvit

Kohanews Admin

Ky fundvit pritet të përfundojë me një befasi të këndshme në skenën muzikore pasiqë reperi i ri dhe shumë i talentuar Don Destani pritet t’i shtohet skenës së re të muzikës shqip.

I njohur për stilin e tij ndryshe, ai pritet që këto ditë ta sjell këngën e tij më të re me titullin “Angelina” të cilën e ka punuar edhe me videoklip të cilën e ka punuar Valon Aziri.

Reperi pritet që të jetë njëri prej emrave kryesor në muzikën shqip, për shkak edhe të një jetë interesante që ka bërë gjatë kësaj periudhe.

Pa dyshim, ai pritet që të jetë ardhmëria e skenës së repit, jo vetëm shqiptar por edhe ndërkombëtarë.

Next Post

Zoran Stavreski do ta këshillojë ministrin e Financave Fatmir Besimi

Ish-zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike Zoran Stavreski do t’i japë këshilla ministrit aktual të Financave Fatmir Besimi në këshillin që do të formohet si trup ekspert dhe në kuadër të të cilit do të shqyrtohen çështjet dhe temat aktuale që kërkojnë konsensus në shoqëri, shkruan Factor. Përveç Besimit dhe Stavreskit, iniciatorë […]

Subscribe US Now