Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Një yll në ngritje si Dod Kalaj, vjen me hitin e ri “Fluturat në bark”

1 min read

Një këngë e mrekullueshme këtë sezonë verore është sjellë dhe prej Dod Kalaj, një nga vokalet më të bukura që ka skena shqiptare.

E ka titulluar “Fluturat në bark” dhe është punuar nga Besnik Qaka i NRG Band.

Ndonëse ka pak ditë që e ka publikuar këtë projekt, kënga dhe video janë pëlqyer shumë dhe kanë marrë vëmendje të jashtëzakonshme dhe klikime të shumta.

Dod Kalaj viteve të fundit është shumë aktiv në skenën muzikore shqiptare duke publikuar kështu projekte të shumta.

Këngëtari është dhe shumë i kërkuar në ahengje të ndryshme familjare.

Në vazhdim klipi: