Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Një yll si Lindita Selimi, ja potpuritë e saj për fundvit që po ndezin publikun (Video)

1 min read

Një potpuri që duhet dëgjuar patjetër për festat e fundivitit është dhe bashkëpunimi mes këngëtares atraktive Lindita Selimi dhe Afrim Muçiqit, këngë këto të përzgjedhura me mjaft shije dhe të kënduara mrekullisht nga dy këngëtarët e njohur të cilët këtë fundvit vijnë në një potpuri mjaft të suksesshme pasiqë që ditët e para të lançimit video e xhirimit për festat ka marrë shumë klikime nga publiku shqiptarë, kjo për shkak se Lindita në këtë xhirim shfaqet mjaft në formë dhe si një yll i vërtetë e madje e veshur me mjaft finesë. Këngëtarja krahas kësaj potpurie këtë fundvit vazhdon të jetë aktive në muzikë duke sjellë risi të shumta të cilat vetëm se ka nisur t’i zbulojë…