Njihuni me MahirBaj, model internacional, organizator eventi dhe menaxher muzike me rrënjë Ballkani

Kohanews Admin

Për shumë vite Mahir Bajrmoski (i njohur si MahirBaj) me rrënjë ballkani ka qenë i njohur me modelin e mjekrës në Europë.

Për një vit ai ka menaxhuar veten për ta vendosur me brande të njohura si: Nike, Adidas, Puma, Under Armour, North Face e shumë të tjera. Ai është prezantuar në shumë dyqane online, revista dhe si model pasarelash.

Ai është ftuar në shumë shou, galeri, klube dhe javë mode në shtete të ndryshme.

Në Zvicër ai është një nga menaxherët më të mëdhenjë të eventeve dhe me artistin e tij Pronto ka vendosur veten në industrinë e muzikës europiane.

Ne jemi krenarë që origjina e tij është nga Ballkani dhe jemi të ekzaltuar për atë që do vijë në të ardhmen.

Next Post

Masakra e Tivarit, fajtorë Enveri edhe Fadil Hoxha

Komunistët shqiptarë, si ata të Shqipërisë ashtu dhe ata të Kosovës, janë bashkëfajtorë me sllavo-komunistët jugosllavë, të cilët më 1 prill të 1945 masakruar mijëra shqiptarë në Fabrikën e Monopolit në Tivar të Mal të Zi. Dëshmitë e viteve të fundit dhe hulumtimet e bëra nga shumë historianë lidhur me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: