Njihuni me reperin më të ri të skenës shqiptare, Mali Star vjen me videoprojektin e parë (Video)

Kohanews Admin

Quhet Amar Ziberi ndërsa ndryshe njihet si Mali Star, është vetëm 10 vjeç nga Shkupi, është nxënës i shkollës fillore ‘Drita’ . Pasioni i tij është muzika dhe kryesisht rap-i kurse inspirimin e merr nga reperët amerikan. Në vitin 2015 ai ka nisur të dëgjojë 6ix9ine, Eminem, Xxxtencation ndërsa nga skena shqiptare preferon muzikën e reperit Buta. Dy vitet e fundit ka nisur të shkruajë tekste të cilat tashmë po i kthen edhe në melodi dhe muzika duke u bë reperi më i ri në skenën shqiptare. Mali Star sapo ka përfunduar videoprojektin e parë e cila shpreson që të pëlqehet nga publiku shqiptarë. Ëndërr e tij është që një ditë të bëhet inspirim për gjeneratat që vijnë pasiqë si ëndërr sapo ka nisur ta jetojë. Për të dëgjuar këngën e tij të re klikoni në vazhdim:

Next Post

MMJPH: Propozimet dhe ndryshimet në 8 ligjet në fushën e mjedisit u miratuan

Në seancën e sotme të 26-të të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut u përcaktuan propozimet për ndryshime dhe plotësime në Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor në lidhje me 8 ligje në fushën e mjedisit, si më poshtë: Ligji për cilësinë e ajrit të ambientit, Ligji për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: