Nuk do ta njihni, vjen me shumë surpriza Bianca Junzell

Kohanews Admin

Si agjente sekrete, sepse sekret duket se është dhe projekti i saj i ri. Bianca Junzell, këngëtarja tashmë e njohur shqiptare ka qëndruar në Tiranë për të realizuar projektin e saj të ri pas shumë sukseseve që ka pasur viteve të fundit. Ajo ju rikthye muzikës për të sjellë këngë të bukura shqipe, realizoi albumin me këngë të vjetra të përpunuara live, ndërsa sot e shohim atë me një look shumë të bukur, si një vajzë e re edhe pse tashmë ajo është nënë e tre fëmijëve dhe ka një familje të mrekullueshme. Bianca pregadit surpriza e për çfarë bëhet fjalë pritet javëve në vazhdim të zbulojë vet këngëtarja.

Next Post

Drejtori Halili: Fokus i veçantë i FIZHT-it është mbështetja e të rinjve të cilët janë e ardhmja jonë

Sot u hap INO FAB LAB, laboratori i parë Fab Lab në Republikën e Maqedonisë së Veriut, i cili u themelua me mbështetjen e Fondit në kuadër të “Sfida për krijimin e laboratorëve të prodhimit FAB LABS”. DFIZHT Halili : Një fokus i veçantë i FIZHT-it është mbështetja e të […]

Subscribe US Now