‘Oj zemër’, superprojekti i Bianca Junzell (Video)

Kohanews Admin

Është rikthyer përsëri me një tjetër projekt tashmë të super realizuar me tekst nga Gent Fatali dhe muzikë e masterizim nga Apollo kurse nën direktivë të Klaudia Shehu kurse video prej FullMoon Production, këngëtarja tashmë e njohur Bianca Junzell ka sjellë një këngë vere me shumë ritëm dhe një klip të jashtëzakonshëm ku duket si një diva e vërtetë. Për pamjen e saj është kujdesur vet ajo bashkë me Afërdita Shehi dhe Gresa Kotri. Veshjen e Biancës janë shumë elegante dhe e nxjerin këngëtaren mjaft në formë.

Next Post

UT e përfundoi me sukses trajnimin në kuadër të projektit “Art Blossom”

Universiteti i Tetovës, në bashkëpunim me ekspertë të fushës, shënoi përfundimin e suksesshëm të trajnimit të specializuar 5 ditor në kuadër të projektit “Art Blossom 2018-3-TR01-KA205-061518– Increasing empowerment of young women by innovative and creative artistic flower productions” (Rritja e fuqizimit të grave të reja nëpërmjet prodhimeve innovative, aritistike dhe kreative […]

Subscribe US Now