Onika së shpejti vjen me mega projekte…

Blerand Rexhepi

Super këngëtarja 18 vjeçare ONIKA ka lindur dhe është rritur në Islandë por qe momentalisht studion në shtetin gjerman. Onika në vitin 2017 kishte publikuar projektin e parë, pastaj 3 vite ka pauzuar për të vazhduar me shkollimin dhe tani ka filluar të punojë fuqishëm për të sjellur projekte të shumta këtë vit. Projekti ,,Ke ik,, është i pari për ketë vit, me tekst nga vetë Onika, muzika nga Bledi Bytyqi ndërsa videoklipi nga Urban Graphics. Producent Ekzekutiv është Elvis Qollopeku. Klipi është pubikuar në kanalin ArkivaShqip.

Next Post

Virusi Korona, Ademi: Varësisht gjendjes, do të sjellim vendime për arsimin

Gjendja me virusin Korona edhe në Maqedoni tregon se bëhet fjalë për situatë senzitive, megjithatë larg asaj që të krijojmë panik dhe frikë tek qytetarët.  Si ministri e Arsimit dhe Shkencës nga afër po e ndjekim situatën dhe në mënyrë institucionale në bashkëpunim me institucionet tjera, edhe po veprojmë. Kështu […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: