“Pa ty”, një hit që e sjell jashtëzakonshëm në skenë Azel (Video)

Këngëtari Azel i cili është me preardhje nga Prizreni por jeton dhe vepron në Munich të Gjermanisë ka ardhur më videoprojektin e tij të ri. Ai deri tani ka disa këngë por të publikuara ka vetëm dy. Kjo këngë është vlerësuar shumë nga njerëzit e industrisë muzikore pra AZEL është një këngëtarë shumë unik i cili mund të këndojë në tre gjuhë dhe atë shqip, gjermanisht dhe anglisht. Poashtu vecanti e tij është se AZEL mund edhe të këndojë edhe të bëj rap. Klipi i këngës ,,Pa ty,, është publikuar në kanalin e kompanisë më të madhe shqiptare në internet, ArkivaShqip.

Next Post

Ratkoceri godet Abi Zekën: Ua lëvize kockat Adem Jasharit dhe Harun Aliut me Xhemijetin e Ferhat Dragës

Në një shkrim të fundit, Dështimi i reprizës “2020” anëtari i kryesisë së Alterantivës, Zeqirja Ibrahimi ka thënë se partia e tij dhe ai janë  gjeneratë që edukohen politikisht me Xhemijetin e Ferhat Dragës dhe qajnë si fëmijë me këngët për Adem Jasharin e Harun Aliun. Këtë krahasim nuk ka […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: