Për qerpik e vetulla perfekt, “Lashes by Elvana” në Prishtinë

Kohanews Admin

Qerpik të bukur, voluminoz, që bëjnë diferencen dhe bien në sy. E, kush nuk do ti donte? Vetulla të mbushura, të konturuara dhe në harmoni perfekte me fytyrën. Epo, kjo është dëshira e seciles femër.

Për qerpik e vetulla që do ti donit, të kuruara më së miri, duhet të vizitoni sallonin “Lashes by Elvana”, që bënë një punë të shkëlqyer inovative e profesionale.

Shërbimet ekskluzive që ofrohen në sallonin e Elvana Sinanit, janë: Mbjellja e qerpikëve, formësimi i vetullave, ngjyrosje, broë lamination. Për të gjitha sherbimet, duhen termine paraprake në Instagram.

Salloni gjendet në Dardani prapa Postes së Madhe. Më poshtë shihni një galeri nga puna e “Beauty Salon Elvana Sinani”.

Next Post

“Numërues fiskal” – vegël e re për transparencë e MF që do të ofrojë pasqyrë ditore në arkën shtetërore

“Numëruesi fiskal” është vegël e re e  Ministrisë së Financave për transparencë me të dhëna me frekuencë të lartë, që në bazë ditore i pasqyron të ardhurat, shpenzimet e buxhetit dhe realizimin e shpenzimeve kapitale, ndërsa në bazë mujore e pasqyron borxhin shtetëror. Qëllimi i kësaj vegleje, të publikuar në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: