Plaku nga Tetova ju tregon pse janë nda Nora dhe Roberti!

vull

Dafina Tosuni.MAQEDONIASHQIPTARE.COM

Kurtish Ejupi është 87 vjeç, por krahas hallit të moshës ai ka dëshirë të përzihet!

Axha Tish, a ndëgjove janë nda nja dy veta?

Plaku:Puna e madhe, po për ditë ndahen, pajtohen, zihen, shahen, pështyhen, pastaj duhen, kush i mer vesh këto punë!Unë nuk jam nda me gruan; jemi bë pleq, jemi ende bashkë!

Axha Tish, është nda Nora me Robertin, nuk është punë e vogël?

Plaku:Vallahi, bilahi sa mirë ja kanë bë!Kot nuk janë nda; femrat kanë faje, por edhe meshkujt kanë, por të mëdhajat i kanë femrat!U prish dynjaja!

Ndahesh:

-si ti thuash burrit mos mshërdho

-o pis

-o rezil

-o teveqel

-o kurvar

-si të çelish fejzbuk, ene atej ti çesësh buzët si bith majmuni, kush duron, do dahesh; ene kjo që ma kallzove në siret, nuk mbahet gru për kojshi, kit trupin në muhallë; jajaj si ka dal, rezil hone, mirë ja ka boo që e ka lanë, e lë dhe unë 100 herë; femra ka me hëngër lopët, gru nuk ka me axhën!

Next Post

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, sot realizoi takim me ambasadoren e sapoemëruar të Malit të Zi në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Marija Petroviq

Në takim, Ismaili dhe Petroviq i theksuan lidhjet e mira tradicionale kulturore ndërmjet të dyja vendeve dhe u shprehën të bindur se Programi i ri i bashkëpunimit i nënshkruar gjatë vizitës së ministrit malazez, Bogdanoviq, në vendin tonë në muajin prill të këtij viti do të kontribuojë në intensifikimin e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: