Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

“Pse” o Rajmond Prenaj godet kaq fortë me hite?

1 min read

Rajmond Prenaj është këngëtari që i ndez mbrëmjet muzikore dhe njihet shumë mire për interpretimin e mrekullueshëm live.

Këngëtari është nga ata emra që publiku i njeh mirë dhe i pëlqen për zërin, interpretimin dhe veprimtarinë artistike.

Rajmond Prenaj është rikthyer sërish në diskografinë shqiptare me një këngë hit, të prezantuar me videoklip.

Këngëtari i mirënjohur sapo ka lansuar videoklipin e këngës me titull “Pse”, këngë kjo që u pëlqye me të paren.

Muzika dhe orkestrimi i “Pse” mban vulën e Hekuran Prenaj dhe studio “SMEentertaiment”. Hekuran Prenaj njihet për një mori hitesh që kanë dalë nga ai dhe studio e tij. Pra, specialist këngësh që bëjnë boom.

Rajmond Prenaj, së shpejti vjen me projekte të reja muzikore.