Rikthehet Eni Zhuri me projektet e reja…!

Blerand Rexhepi

Eni Zhuri, është një këngëtare e re në moshë dhe në profesion, por këto nuk e kanë penguar që të realizojë ëndrrën e saj, të bëhet pjesë e muzikës, sidomos e asaj live.

Situata e krijuar në mbarë botën nga Covid-19 ka penguar edhe këngëtaren tonë të sjellë pranë publikut të saj projektet e reja. Ajo prej muajsh gjendet në Bruksel ku ka kaluar të gjithë periudhën e vështirë të izolimit por gjithmonë nën shoqërinë e muzikës, vend ku masat janë më pak të rrepta se në Shqipëri.

Këngëtarja simpatike dhe mjaft e talentuar është e orientuar drejt muzikës live dhe konkretisht asaj popullore prandaj dhe projektet e saj do jenë në bazat e këtij zhanri.

Karriera e Enit ka qenë e fokusuar në vendet europiane si Gjermani, Zvicër dhe Belgjikë por edhe në Shqipëri. Ajo ka ndërmend që të realizojë disa klipe, dhe ne po presim konkretizimin e projekteve të saj…! Suksese!

Next Post

Shkruan Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi: Ndryshimi

Ndryshimi Ndryshimi ndodh kur gjërat, idetë, njerëzit, sistemet, format, pamjet, lëvizjet etj., duken ndryshe nga ajo qëkanë qenë më herët. Ndryshimi është një gjë reale. Nëse ndryshimi nuk duket në të tashmen, por mendohet që në tëardhmën të ketë ndryshim, atëherë ajo nuk quhet ndryshim, por mund të quhet planifikim dhe përgatitje për ndryshim. Ndryshimi kërkon që gjërat të jenë më ndryshe, por edhe më mirë, edhe pse gjithmonë pritja është qëndryshimi të sjellë gjëra më të mira, më të bukura, mëfitimprurëse në shumë dimensione. Pritja është qëndryshimi të jetë një përmirësim e jo një keqësim. Askush […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: