Rikthehet fuqishëm Berat Avdyli (Video)

Këngëtari i skenës shqiptare Berat Avdyli nga Gjilani që jeton në Zvicër ka publikuar projektin e tij më të ri të titulluar ‘Kush je ti’ një këngë baladë por shumë e bukur që rikthen këngëtarin në skenë me projekt të ri me teskt nga Xhinxha dhe muzikë e orkestrim prej Ernes Enko. Po kujt ia kushton këngë këngë Berati derisa shfaqet në një videoklip shumë të bukur buzë bregdetit. Sezoni veror tashmë ka nisur dhe ky është projekti i parë professional i tij me videoklip ndërsa me muzikë meret shumë kohë po kryesisht live nëpër mbrëmje e ahengje të ndryshme gjë që vazhdon të jetë shumë i kërkuar dhe angazhuar.

Next Post

Elezi: 30 komuna përfitojnë përmes Projektit për përmirësimin e shërbimeve komunale që realizohet nga Ministria e financave!

Tridhjetë komuna kanë fituar mekanizëm përmes Projektit për përmirësimin e shërbimeve komunale – MSIP, e cila realizohet përmes Ministrisë së financave. Bëhet fjalë për dhjetë gërmues të kanaleve në vlerë prej 45.7 milion denarë të cilat janë siguruar si grant mjete nga BE-ja, e me këtë sigurohet përmirësimi i shërbimeve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: