Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Samuela nuk ndalet; gati projekti me titull “Dashni”

1 min read
Loading...

Brune, simpatike dhe me një zë të veçantë,këngëtarja Samuela duket se i ka projektet gati. Pas publikimit të bashkëpunimit të saj me këngëtarin kosovar Hakif Krasniqi “Lamtumire” ajo nuk është ndalur. Shumë shpejt ajo do sjellë edhe projektin e ri me titull “Dashni” nën kompozimin e të mirënjohurit Alban Arifi dhe klip do të realizohet me një nga kompanitë e videoklipeve të njohura në vend.

Ajo ka edhe një tjetër projekt në duar të cilin na e ka mbajtur suprizë edhe zhanrin edhe titullin e saj. Ndërkohë presim klipin e ri të Samuelës dëgjoni edhe pak baladën e saj më të fundit “Lamtumirë”: