Shqipja thotë ‘Ti mke lyp’, kënga verore hit (Video)

Blerand Rexhepi

Një këngë shumë ritmike verore vjen këtë herë nga Shqipja e cila guxon për herë të tretë të realizojë një videoprojekt shumë professional që titullohet ‘Ti m’ke lyp’, këngë kjo e cila ka tematikë dashurinë ndërkohë që këngëtarja vjen më elegante se kurrë. Ndonëse e ka marrë me shumë seriozitet fushën e muzikës ajo nuk do të ndalet me kaq pasiqë do të publikojë edhe shumë projekte të tjera muzikore ndërsa tashmë ka zënë vendin e saj në estradën shqiptare duke u bërë kështu emër mjaft premtues në muzikë.

Next Post

U hap ekspozita „Stepa e madhe: historia dhe kultura“

Në praninë e një numri të madh mysafirësh dhe vizitorësh, dje në Muzeun Arkeologjik të Republikës së Maqedonisë së Veriut është hapur ekspozita „Stepa e madhe: historia dhe kultura“, e cila realizohet në kuadër të projektit „Udhëtimi i Njeriut të Artë nëpër muzetë në botë“. Ekspozitën e shpalli të hapur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: