Si ju bënë premtime boshe rap artistit, Kley sjellë të vërtetën në një mini-film

Blerand Rexhepi

Fitim Amidi apo i njohur si Kley është një artist i ri që ka një marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Lickshotsmusic në Gjermani.

Pasi Kley u nda me grupin OTR, ai vazhdon në rrugën e tij si solo artist.

Në këngën RTO, Kley dëshiron ta shprehë hapur dhe të tregojë të gjithë të vërtetën pse u prish me grupin në fjalë, pse Noizy dhe pjesa tjetër e OTR e gënjyen dhe e shfrytëzuan për disa kohë.

Kjo i jep dëgjuesit një pasqyrë të asaj që po ndodh në prapaskenë, nuk tregon gjithçka të artë dhe me shkëlqim por tregon një realitet.

Në këngën e tij ai tregon se sa ishte shtypur, se muzika dhe këngët e tij nuk u suportuan kurrë, më një fjalë u bënë premtime boshe.

Në këngën RTO ai hakmerret me fakte dhe shifra.

Nga tani fillon një kapitull i ri për Rap-rin Kley.

Next Post

Skandaloze/Rrezikohet jeta e maturantëve, drejtori i mjekësisë në Gostivar shkel ligjet në fuqi

Sot (28.05.2021) në periudhën nga ora 06.00 deri në ora 08.00, zyrtarët policor nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë-DPB Gostivar, kanë vepruar në përputhje me planin e përgatitur më parë për kontroll dhe inspektim në transportin publik, në lidhje me respektimin e masave në transportin e udhëtarëve gjatë epidemisë. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: