Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Videoklip si të huajt, ja si vjen Enrik

1 min read

Jemi mësuar ta dëgjojmë emrin Enrik në muzikë konkretisht Enrikue Iglesias por tani jemi më fat që muzikës shqiptare ju shtua një talent i madh me emrin Enrik! Enriku sapo ka realizuar projektin e tij të fundit të titulluar “E Doja” këngë kjo e realizuar në mënyrë profesionale më zë karakteristik të Enrikut! Kënga është realizuar nga mjeshtri i muzikës shqiptare Elgit Doda ndërsa videoklipi është realizuar nga produksioni “FullMoon Production”. Enriku është nga emrat që japë shpresë për një të ardhme të sigurtë në muzikën shqiptare më një zë tëpër të veqantë dhe këndim profesional. Enriku ka qenë pjesë e finalës së audicionit “Jeho”organizuar nga Top Chanell ku Enriku kishe marrë përkrahje të jashtzakonshme nga publiku! Spanja ka Enrikue Iglesias ndërsa Shqipërija tashmë ka Enrikun e sajë!