Videoprojekti ‘Diamant’ erdhi në kohë të duhur, hiti i verës i jashtëzakonshëm (Video)

Blerand Rexhepi

Një këngë mjaft e bukur shqipe është edituar nga këngëtarja e njohur e muzikës së pastër shqipe Saranda Krasniqi të cilën e ka titulluar ‘Diamant’, ndërkohë që edhe videoklipi i këngës është realizuar jashtëzakonisht bukur me disa personazhe. Kjo këngë dashurie me tekst dhe muzikë nga Ilir Berani e orkestrim nga Arbnor Salihu dhe post produksion nga Sheki Soundq kurse regjistrimi i këngës është bërë nga Florent Boshnjaku, për dukjen e këngëtares është përkujdesur salloni Diana, e risjellë Sarandën si një divë të vërtetë të muzikës së pastër shqipe. Edhe pse kjo verë shumë e angazhuar për të, Saranda ka gjetur kohë për finalizimin e kësaj kënge ndërsa gjatë gjithë sezonës së verës këngëtarja dhe bashkëshorti i saj janë të angazhuar në dasma e ahengje familjare.

Next Post

Genti, mbreti i fundit i Ilirisë

Mbreti Gent i fisit ilir të ardianëve është padyshim një nga më të përmendurit në historinë e antikitetit. I njohur për sensin e tij të prakticizmit, risive dhe pasionit të tij për biologjinë, ai gjen vend nderi në faqet e historisë. Ishte i fundit mbret ilir. Gjurmët e tij humbasin në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: