Vjen si një king në projektin e ri, ky është Nikko

Kohanews Admin

“Mahalla”, kështu titullohet projekti më i ri nga Nikko, një emër mjaft atraktiv për skenën muzikore shqiptare dhe shumë premtues për të sjellë projekte e këngë të bukura. Këtë herë ai vjen me një projekt të realizuar mjaftë mirë nga Crispypayday Productions, muzika nga Flamy Beats, mix nga Crisp dhe Mixbybenzi, masterizim nga Ilir Isufi, teksti është shkruar nga vet Nikko, derisa videoklipi është punuar nga Enis Nishori, duke e sjellë kështu Nikkon në superlative me projektin e ri. Ndryshe fabula e këngës i dedikohet gurbetit dhe vendlindjes derisa Nikko luan rolin e djaloshit që kthehet aty ku ka kaluar fëmijërinë në mëhallën e tij..Për të ndjekur më shumë këtë projekt të bukur mjafton të klikohet në vazhdim:

Next Post

Letër nga Shkupi: QEBAPAT DHE INDUSTRIA KRIJUESE

  Dy dekada më parë, bota nisi “ta bluajë” idenë e industrisë krijuese, respektivisht të mendojë rreth perspektivave ekonomike të bazuara në asociacionet dhe organizatat kulturore. Natyrisht, kjo nuk do të arrihej para se të formësohet koncepti mbi pronën intelektuale dhe t’i jepet kuptim esencial kësaj vlere. Strategji nacionale kineze […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: