Ylli i rap muzikës rikthehet fuqishëm

Kohanews Admin

Muzika hip hop tashmë është bërë pjesë e pandashme e Botës ku shumica e të rinjëve janë adhurues të flaktë të kësaj muzike! Muzika hip hop është shumë hapa para në Kosovë ku kemi reper të mirë por po ashtu kemi reperë të rrallë të cilët e dojnë muzikën hip hop shqip,e kultivojnë atë por nuk e kan primare dhe nuk janë komercializuar si shumë reperë që kanë devijuar nga rruga e tyre vetëm për para! Një reper i veqantë me talent të jashtzakonshëm është dhe Qendrimi i njohur me emrin skenik ” Spirannca”! ” Spirannca” mirrët më hip hop që nga mosha 10 vjeqare pasi që muzikën e ka hobi dhe e don me zemër! ” Spirannca” ka shumë projekte të realizuara kohë më parë pasi që kohët e fundit kishte pauzuar për arsye përsonale! Lajmi i mirë është që reperi shqiptarë ” Spirannca” ka vëndosur të rikthehët fuqishëm duke premtuar së shpejti videoklipin e tij.

Qendrimi apo ndryshe ” Spirannca” është një reper me talent të rrallë që e kanë lakmi shumë nga reperat shqiptarë për të cilët edhe pse nuk është pjesë e asnjë labeli reperi ” Spirannca” ai ka respekt duke duke iu dëshiruar shumë suksese në karrierë! Ka shumë repera por pakë nga ta janë real shtoj më tejë reperi i cili i përshëndet të gjithë fansat e tij dhe të hip hopit shqip duke premtuar që aktivizimi i tij do sjellë projekte të mëdha dhe premton për publikun që nuk do ndalët duke sjellë projekte të reja ndryshe nga reperët tjerë me mesazhin “Çfarë do që boj e Ku do që shkoj pa Hip Hopin smundë të jetoj”!

https://instagram.com/qenddrim02?utm_medium=copy_link

Next Post

Pse ukrainasit kanë urrejtje për rusët?

                                                 Akademik Prof.dr. Eshref Ymeri     Ngjarjet tragjike të ditëve të fundit, kur shovinizmi rusomadh, pasardhës i denj i shovinizmit tradicional rusocarist, ka ndërmarrë një agresion […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: