Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Shpallet konkurs për tu bërë oficer në Armatën e Maqedonisë së Veriut - Koha News
Shpallet konkurs për tu bërë oficer në Armatën e Maqedonisë së Veriut 1

Gjatë ditës së djeshme (15.03.2023) është shpallur konkurs për regjistrimin e kandidatëve me cikël të parë të mbaruar të studimeve për aftësim dhe përkryerje profesionale për oficerë për shërbime për nevojat e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në vazhdim ju prezantojm informatën që është publiku në web faqen e Ministris së Mbrojtjes.

Ftojmë të gjithë të rinjtë nën moshën 28 vjeç, të cilët kanë përfunduar ciklin e parë të studimeve në: makineri, elektroteknikë, komunikacion dhe transport, mbrojtje, siguri, shkenca ekonomike, juridike, shkenca organizative dhe menaxhim, arte muzikore dhe fusha të tjera të listuara në këtë konkurs, të interesuarit për karrierë në Armatën e Republikës së Maqedonisë së Veriut, të aplikojnë në Konkursin e shpallur nga Akademia Ushtarake “Gjeneral Mihailo Apostolski” – Shkup.

Kandidatët e përzgjedhur do të dërgohen për aftësim profesional dhe përmirësim për oficerë për shërbimet e Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut në kohëzgjatje prej 6 muajsh, pas së cilës kursantët të cilët e kanë përfunduar me sukses procesin do të avancohen në gradën toger në shërbimin përkatës dhe të fillojë punën në Ministrinë e Mbrojtjes, në pajtim me aktin për sistematizim në ministri dhe aktin për formimin e Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Të gjitha detajet rreth konkursit, kushtet dhe procedurën i gjeni në konkursin e publikuar më poshtë.

KONKURS

By vull