Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Shqipëri: Nuk ndalojnë, vrasjet, sonte u trondit qyteti i Shkodrës

1 min read

Erjon Xhenje djaloshi 19-të vjecarë nga Shkodra është personi i radhës që po vritet në Shqipëri e kësaj rradhe në qytetin e Shkodrës.

Xhenje ka pirë kafe në bulevardin e qytetit  me disa miq të tij ku më pas disa persona janë afruar dhe e kanë qëlluar.

Pak minuta më pas, një motor me të cilin kishin kryer vrasjen autorët, u gjet i djegur jo larg vendngjarjes, një krim tipik ky që vjen në vazhdën e krimeve të pazbardhura.