Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Si mund të zbulojë telefoni juaj kamerat e fshehura - Koha News
Si mund të zbulojë telefoni juaj kamerat e fshehura 1

Telefonat inteligjentë po bëhen më të zgjuar çdo vit dhe ndoshta nuk e keni ditur se kamerat në shumë nga telefonat inteligjentë të sotëm janë në gjendje të zbulojnë kamerat e fshehura.

Për të qenë në gjendje të regjistrojnë në kushte të ulëta ose pa ndriçim, kamerat e vëzhgimit shpesh përdorin spektrin infra të kuqe të dritës. Syri i njeriut nuk mund ta shohë atë, por kamera e telefonit mund ta shohë.

Si të kontrolloni nëse kamera e telefonit tuaj mund të zbulojë dritën infra të kuqe?

Mund të kontrolloni shumë lehtë nëse kamera e kafshës tuaj celulare është e pajisur me aftësinë për të zbuluar dritën infra të kuqe, duke përdorur telekomandën e televizorit.

Aktivizoni kamerën e telefonit tuaj dhe më pas drejtojeni atë në telekomandën e televizorit. Shtypni një buton mbi të dhe shikoni ekranin e telefonit.

Nëse kamera juaj mund të zbulojë dritën infra të kuqe, ajo do të shfaqet si një dritë e qëndrueshme ose pulsuese.

Për më tepër, nëse kamera në pjesën e pasme të pajisjes nuk zbulon dritën infra të kuqe, është e mundur që pjesa e përparme të zbulojë, kështu që provoni edhe atë opsion.

Zbulimi me rreze infra të kuqe me kamerën e telefonit tuaj mund të jetë i dobishëm nëse doni të kontrolloni nëse ka një kamerë të fshehur në një AirBnB ose një akomodim tjetër privat që po përdorni dhe që mendoni se nuk është i sigurt. Në akomodime të tilla, është më mirë të errësoni dhomën sa më shumë që të jetë e mundur, të aktivizoni kamerën e telefonit tuaj dhe të vëzhgoni zonën.

By vull