Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Si të fitoni zgjedhjet me 153 dollarë? - Koha News
Si të fitoni zgjedhjet me 153 dollarë? 7

Shoferi i kamionit ka rreth 2000 vota më shumë se presidenti aktual i Senatit të Nju Xhersit dhe komisioni zgjedhor pritet të konfirmojë rezultatet dhe të shpallë Durr fitues në atë qark.

Humbësi, Steve Sweeney, është figura kryesore politike e demokratëve në New Jersey dhe Durr beson se thelbi i fitores së tij është familja.

“Çështja kryesore janë të drejtat. Njerëzit flasin sesi Nju Xhersi ka taksat më të larta, sa keq është për të bërë biznes, se si ka borxhe të mëdha. Por në fund të fundit, më e rëndësishmja janë të drejtat, më e rëndësishmja është familja. Kur dikush bën shaka me familjen tuaj, ju jeni gati të bëni gjithçka. Këtë e bëri guvernatori, u tall me familjet. Kur të shqetëson punën, lagjen, shtëpinë apo fëmijët, njerëzit që nuk e falin”, tha Durr.

Si të fitoni zgjedhjet me 153 dollarë? 8

Ai beson se politikat zyrtare në pandemi krijuan kushte perfekte për fitoren e tij.

“Guvernatori veproi si një mbret dhe presidenti i senatit veproi si një e shtënë gjyqi. “Kur i injoron njerëzit, ata zemërohen.”

Durr mblodhi rreth 10,000 dollarë donacione, por një raport i komisionit zgjedhor zbuloi se ai shpenzoi vetëm 153 dollarë në zgjedhjet primare. 66,6 dollarë është fatura në Dunkin ‘Donuts për kafe dhe donuts për vullnetarë dhe 86 dollarë shkuan për të shtypur fletushka. 

Si të fitoni zgjedhjet me 153 dollarë? 9

Faturat përfundimtare do të jenë pak më të larta dhe ai vlerëson se ka shpenzuar gjithsej midis 8000 dhe 9000 dollarë për fletushka, tabela dhe videon që do të shihni më poshtë, e cila që atëherë është bërë virale. Shkonte derë më derë, fliste me njerëz dhe disa ditë eci për 6 deri në 8 orë.

Si të fitoni zgjedhjet me 153 dollarë? 10

Në anën tjetër të garës, rivali i tij Sweeney mblodhi gati 1 milion dollarë donacione. Kompanitë kryesore të New Jersey-t i dhuruan atij, duke përfshirë Exxon dhe NJ Bankers, influencues politikë dhe korporata, sindikata ….

Sweeney shpenzoi gjysmën e parave, ose 490,000 dollarë. Për të humbur nga shoferi i kamionit 58-vjeçar dhe këto mesazhe:

 

 

By vull