Sipërmarrja sociale si mjet për përfshirje – Shënohet Dita Botërore e Personave me Aftësi të Kufizuara

1 min read

Dje në fshatin Opilë, në ndërmarrjen sociale “Countrysite Retreat”, u zhvillua një ngjarje e bukur, me të cilën shënuam Ditën Botërore të Personave me Aftësi të Kufizuara. Ngjarja u vizitua nga shumë palë të interesuara, ndërmarrje sociale, përdorues dhe qytetarë. Folëm për përfshirjen, pamë produkte të ndërmarrjeve sociale, dëgjuam histori për ajvarin nga jugu i Serbisë,  që arriti deri në raftet e tregjeve në Austri, dëgjuam edhe historinë e Davidit dhe djathit të dhisë nga fshati Rashtak i Shkupit, u  shoqëruam dhe u argëtuam.