Përfaqësues të Policisë së Shtetit kanë mbërritur në selinë e PD dhe më pas janë ngjitur në zyrën e Berishës. Punonjësit e policisë do i komunikojnë ish kryeministrit vendimin e GJKKO, si edhe akuzën e ngritur ndaj tij.

Sali Berisha është marrë i pandehur nga drejtësia, me akuzën e korrupsionit, në dosjen e privatizimit te kompleksit Partizani. Ndaj tij GJKKO caktoi masën e detyrimit me paraqitje, si edhe ndalimin e daljes jashtë kufijve të vendit. Lidhur me dosjen në pranga u vendos dhëndri i tij, Jamarbër Malltezi, me akuzën Korrupsion pasiv në bashkëpunim dhe Pastrim i Produkteve në bashkëpunim me ortakun e tij Fatmir Bektashi.

 

By vull