Alioski hapet rruga drejt Apenineve!

vull

“Tutosport” sot bëri një njoftim për lëvizjet e para që klubi planifikon të marrë në periudhën e tranzicionit, sipas të cilit drejtori sportiv Juntoli po përgatit fushën për zëvendësimet e Nikola Maksimovic dhe Fauzli Gulam. Gazeta e respektuar thekson se në shënjestër janë dy futbollistë, njëri prej të cilëve është anëtar i ekipit kombëtar maqedonas i cili po luan një sezon fantastik në Premier League.

I pari në listë është Vuskovic nga Hajduk Split, ndërsa për pozicionin e mbrojtësit të majtë, është zgjedhur Ezcan Alioski, kontrata e të cilit me Leeds United përfundon në fund të këtij sezoni.

Më parë, Aleksandar Trajkovski dhe Ilija Nestorovski ishin dy maqedonasit që luajtën së bashku në Palermo, kështu që nëse Gianni arrin në Napoli këtë verë, ai do të bëhet një shok i ekipit të Elif Elmas, i cili është pjesë e ekipit të Gattuso për sezonin e dytë.

Next Post

Shikoni qytetin futuristik të Toyota-s në Japoni

Toyota po ndërton një qytet të zgjuar futuristik në Japoni që do të jetë një lloj laboratori për testimin e teknologjive të reja. Qyteti do të provojë makina autonome dhe robotë të mundësuar nga hidrogjeni dhe energjia diellore. Do të ketë tre lloje rrugësh – një ekskluzivisht për këmbësorët, një […]

Subscribe US Now