Ardian Imeri në krye të akademisë së KF “Besa”

vull

Klubi Futbollistik “Besa”  në kuadër të profesionalizimit të shkollës së futbollit gjegjësisht akademisë së saj ka arritur marrëveshje me trajnerin e mirënjohur nga fshati Bogovinë i Tetovës, Ardian Imeri.

Karriera e trajnerit Ardian Imeri është e begat pasi që në moshë të re ka stërvitur futbollistët e kategorive të reja dhe njëherit në skuadrën e Dritës së Bogovinës sa ju dha mundësia për të udhëhequr pati suksese të jashtëzakonshme.

Kumtesë nga KF “Besa”:

KF Besa angazhon trajner për akademinë e klubit Ardian Imer trajner me shume pervoj. Si trajner ka punuar ne te gjitha kategoritë e fëmijëve si dhe ka udhëhequr edhe ekipin e pare ose seniorve te KF Dritës ne ligen e ll.

 

 

Next Post

Futbollisti i mirënjohur, Nijazi Lena nënshkruan për KF “Veleshta”

Njoftim nga KF “Veleshta” KF Veleshta ka kenaqesine t’ju njoftoje se ka arritur marrëveshje per sezonin futbollistik 2021-2022 me lojtarin e mirënjohur strugan Nijas Lena. Nijas Lena është mesfushor me tipare sulmuese i cili ka një karriere te madhe ne futbollin vendor dhe atë ndërkombëtar. Gjate karrierës se tij ai […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: