Ata duan të më thyejnë këmbët, kam frikë: Futbollisti që e quajti Maradona një përdhunues dhe një pedofil merr kërcënime me vdekje

vull

Pas vdekjes së legjendës së futbollit Diego Armando Maradona, miliona njerëz dhe pothuajse të gjitha klubet e futbollit e nderuan atë. Por ne gjithashtu pamë që një futbollist refuzoi ta bënte atë. Paula Dapena, e cila e quajti El Pibe një pedofile dhe përdhunuese, u ul dhe e ktheu shpinën gjatë minutës së heshtjes. Tani ai merr kërcënime me vdekje.

Futbollistja e Spanjës Viages Interiasa, tani e gjen veten në një situatë shumë të keqe sepse u takua me shumë pakënaqësi për shkak të fjalëve të saj kur Maradona e quajti atë një përdhunuese dhe një pedofile. 

“Sapo mora vesh se do të bënim nderimet tona, vendosa të mos heshtja asnjë minutë për atë përdhunuesin dhe pedofilin,” tha Dapena, e cila më vonë theksoi se iu desh të fikte të gjitha profilet e mediave sociale sepse ngacmohej vazhdimisht për qëndrimin e saj.

 

“Po, kam marrë shumë kërcënime. Jo vetëm që është shqetësuese, por është një kërcënim me vdekje. Disa njerëz më shkruanin se do të mësonin se ku jetoja, se do të më ndiqnin dhe pastaj do të më thyenin këmbët,” tha Dapena.

 

Next Post

Votimi për Ekipin e Vitit të UEFA-s ka filluar

Votat në zgjedhjen e njëmbëdhjetë më të mirëve për vitin 2020 mund të postohen tashmë në faqen e internetit të UEFA-s. Gjithsej janë emëruar 50 lojtarë, nga të cilët 5 portierë dhe 15 mbrojtës, mesfushorë dhe sulmues. Jo vetëm që keni mundësinë të merrni pjesë në përzgjedhje, por në fund […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: