Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

BALLISTËT: KUR PËRMENDET SHKËNDIJA, ZEMRA BUFON NGA I RITURI E DERI TEK FËMIJA!

1 min read

Status i integruar i Ballistëve: 

Është ky viti i 10-të që performojmë në europë, herë të zhgëngjyer dhe herë krenarë, ndonjëherë edhe të pa fat, por gjithmonë i kemi përkahur me shumë dashuri dhe pasion!

Shkëndija është sinonim dhe të gjithë e kemi krenari, jo vetëm këtu por gjithkund ku ka shqiptari!

Nesër na pret ndeshja kthyese në Ligën e Konferencës!

Do të mobilizohemi masovikisht dhe do të jemi aty si gjithmonë arma juaj më e fuqishme!

SHKËNDIJA -vs- F.C. Valmiera (Latvi)

Data: 28 Korrik 2022 (e Enjte)

Ora – 17:30’ – sheshi “Iliria”

Obligative janë bluzat e zeza!

FTO SHOKË, BËHU PJESË E ARMATËS KUQEZI DHE SË BASHKU TA PËRKRAHIM TË MADHEN SHKËNDIJË !!!