Barca dhe Real Madrid do të luhet me 18 dhjetor?

vull

Barcelona me 26 tetor do të duhej që të zhvilloj ndeshjen me Real Madridin në shtëpi të saj por për shkak të protestave të shumta që janë duke u zhvilluar në Katuluni për tre ditë radhazi.

Deri më tani kan dalur shumë variante për tu luajtur kjo ndeshje ku është kërkuar nga Barcelona që ndeshja e parë të zhvillohet në Madrid ndërsa tjetra në sezonin e ardhshëm në Camp Nou.

Federata Spanjolle  si dhe  Qeveria spanjolle nuk duan që derbi ndeshja të luhet me 26 tetor në Barcelonë. /KohaNews

Next Post

Sot do të lëshohet në përdorim Regjistri qendror i popullsisë

Sot do të lëshohet në përdorim Regjistri qendror i popullsisë nga ana e ministrit të Shoqërisë së Informatikës dhe Administratës, Damjan Mancevski. Ky regjistër ka të bëjë me paraqitjen e bazës mujore ku do të ruhen të dhënat në lidhje me popullsinë e RMV-së. Të gjitha të dhënat do të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: