Ekipi i Veleshtes qe u shpall kampion ne vitin 1997/1998 ne ligen e trete jugperedim dhe u inkuadrua ne ligen e dyte te Maqedonisë!

vull

Ne te majte lart, Dilaver bojku, trajner Urimi nga Pogradeci, kapiteni Amit Shehu, Zaim Dauti, Axhi Shehu, Kecoja nga Shkupi, Bekim Tuda, Milfit Bekteshi, Kacoja nga Belica, Bllaze Sheqeroski, Kleckaroski, Baki kupa, Nebi reci, Mirac hani

Posht nga e majta, Fiti qyra, Llaze nga Kavadarci, Franja nga Kercova, Petkoja nga Ohri, Nake Bojku, Bai Kica, Vagner Roçi, Argetim Bojku, Vati zhuta

Next Post

Hoxha i cili e themeloi Stomatologjinë në Shqipëri

Nga: Abdullah Klinaku Kur serbët e malazezët ja mësyen Shkodrës, një intelektual, hafiz, doktor e profesionist ishte me pushkë në dorë nëpër istikamet e ushtrisë duke e mbrojtur Shqipërinë në përgjithësi e Shkodrën në veçanti. Kishte lindur në vitin 1865 në Shkodër dhe kishte jetuar deri në vitin 1948. U […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: