FC Shkupi përforcohet me sulmuesin Dembo Darboe

vull

FC Shkupi ka zyrtarizuar marrëveshjen me sulmuexin nga Gambia, Dembo Darboe. Palët kanë arritur marrëveshje dhe kanë firmosur kontratë 2 vjeçare me opsion rinovimi edhe për 1 vit tjetër.

“Jam shumë i lumtur që u bëra pjesë e FC Shkupit. Kjo është një eksperiencë e re në karrierën time si futbollist dhe do të mundohem të jap më të mirën nga vetja për të ndihmuar Shkupin drejt sukseseve”, është shprehur Dembo.

Dembo vjen nga Gambia, ndërsa gjatë karrierës së tij ka luajtur për ekipet si Tallinding United, Real de Banjul dhe Asac Ndiambour. Ndërkohë nga skuadra e Çairit kanë njoftuar se kanë ndërprerë bashkëpunimin me futbollistin Abubakar Sal dhe nga sot i njejti nuk është më pjesë e FC Shkupit.

Next Post

ANALIZA: Libra, monedha që do të ndryshojë botën, rregullat dhe rreziqet

“Merre fillimisht Libra-n pastaj merri përfitimet”. Një frazë e shkurtër, e thatë dhe tërheqëse. Një ftesë që mund të gjendet në faqen e internetit  dhe që ofron fitime të lehta falë monedhës së re të Facebook: Libra. Logoja që përsëritet andej-këndej është ajo zyrtare, ngjyrat dhe grafika janë të qëndrueshme […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: