FFK i kërkon FIFA-s e UEFA-s t’i ndalojnë garat ilegale të Serbisë në Kosovë

vull

Më poshtë janë shkresat që presidenti i FFK-së, Agim Ademi ua ka dërguar presidentit të FIFA-s, Gianni Infantino dhe presidentit të UEFA-s, Aleksander Ceferin në lidhje me përfshirjen e të ashtuquajturit klub Trepça nga Mitrovica e Veriut në kategorinë e tretë të futbollit të Serbisë si dhe kërkesën për ndërhyrjen e këtyre dy institucioneve për ndalimin e çdo lloj gare të futbollit të Serbisë në territorin e shtetit të Kosovës, si dhe të detyrojnë Federatën serbe që ta ndryshojë statutin e saj, ku Kosovën e paraqet si pjesë të federatës së tyre, e që është në kundërshtim me realitetin dhe statutet e FIFA-s e UEFA-s.

Next Post

Kryesia e Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim, realizon takim me zëvendës drejtorin e doganave z. Irfan Buçi

Sot, në datë 06.08.2019 u realizua takim mes Kryesisë së Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim dhe zëvendës drejtorin e doganave z. Irfan Buçi. Si një post mjaft I rëndësishëm me të cilin udhëheq Bashkimi Demokratik për Integrim, është poashtu e rëndsësishme edhe njoftimi I rinisë me mënyrën e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: