Florent Sinani feston ditëlindjen, mbush 13 vjeç

Blerand Rexhepi

Florenti, djali i humanistit dhe biznesmenit të njohur kosovar në Gjermani, Ilir Sinani sot feston ditëlindjen dhe mbush 13 vjeç. Një djal shumë entuziast dhe me talent të jashtëzakonshëm Florent Sinani ndryshe luan edhe futboll por e kemi parë shpesh edhe në rolin e aktorit duke luajtur kështu në komedi të ndryshme ndërsa së fundi ka qenë pjesë edhe e projektit humoristik me aktorin dhe humoristin Rrahim Struja por duke mos u ndalur me kaq pasiqë së shpejti do ketë projekte të reja në të cilat ai do të merr pjesë, ndërsa me rastin e ditëlindjes ne i urojmë shumë shëndet dhe suksese në rrugëtimin të cilin e ka nisur.

Next Post

Lëvizja Ilirida: Sot është 8 shtatori,dita e shpalljes së pavarësisë të njëanshme të R.Maqedonisë.

Nga se shqiptarët nuk dolën të votojnë për referendumin e organizuar nga partitë me platforma nacionaliste të asaj kohe. Për shqiptarët ishte,i papranueshëm teksti i referendumit dhe njëanshmëria e avancimit të popullit maqedonas,kundrejt popullit shqiptar, pasi që në kushtetutën e vitit 1974 shqiptarët dhe maqedonasit ishin popuj të barabartë konstituiv […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: