Futbollisti i famshëm gjerman pranon krimin e rëndë: “Unë nuk duhet as të them”

vull

Christoph Metzelder, një ish-futbollist gjerman, pranoi se ai ndau video pornografike për fëmijë në internet.

Ish futbollisti i Real Madrid dhe anëtar i ekipit kombëtar gjerman zbuloi se në internet ndau një total prej 18 skedarësh që përmbajnë pornografi për fëmijë.

“Unë do të ndjehem fajtor gjithë jetën time për krimin që kam bërë kundër shoqërisë,” tha Metzelder.

40-vjeçari gjerman pjesërisht u deklarua fajtor pasi dëgjoi se ai ishte akuzuar, duke thënë se ai u kërkoi falje viktimave të abuzimit seksual.

Prokuroria ngriti një proces gjyqësor kundër tij, duke pretenduar se ai ndau një total prej 300 dosjesh të diskutueshme, por ai u deklarua fajtor për vetëm 18.

Gjykata në Dusseldorf, sipas medias, po konsideron një dënim me kusht nga 10 deri në 12 muaj.

Next Post

Alioski hapet rruga drejt Apenineve!

“Tutosport” sot bëri një njoftim për lëvizjet e para që klubi planifikon të marrë në periudhën e tranzicionit, sipas të cilit drejtori sportiv Juntoli po përgatit fushën për zëvendësimet e Nikola Maksimovic dhe Fauzli Gulam. Gazeta e respektuar thekson se në shënjestër janë dy futbollistë, njëri prej të cilëve është anëtar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: