Giorgio Chiellini ka konfirmuar se do të luajë “edhe disa vjet” para se të tërhiqet

vull

Giorgio Chiellini i cili aktualisht është duke u rikuperuar nga një dëmtim i rëndë i ligamentit të gjurit, pranoi se ai tashmë ishte duke menduar për jetën pas futbollit.

“Do të luaj edhe disa vjet të tjera, jo më”.

“Do të dëshiroja të kisha një karrierë në menaxhim, por ngadalë. Unë mendoj se gabimi më i madh për ne futbollistët është se ne mendojmë se jemi gati për diçka të re pasi të përfundojmë karrierën. Kur ndaloni së luajturi, midis 35 dhe 40 vjeç, nëse jeni me fat, mendoni se dini gjithçka për futbollin. Por më pas futeni në botën e biznesit, ku njerëz të së njëjtës moshë kanë bërë punën e tyre nw nivel të lartë për 15 vjet “, tha Chiellini.

 

Next Post

Vatra jonë” sonte me tre takime të rëndësishme

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës ” Vatra jonë – Alternativa jonë”, sonte ka vazhduar me takimet e saja me qytetarët në tre konaqe të rëndësishme: “Rilindja 2” në Çair, “Gam Gam” në Tetovë dhe në Shuto Orizare. Në bashkëbisedim me banorët e këtyre lagjeve, u bisedua mbi […]

Subscribe US Now