Indrit Çullhaj superiorë në europianin e Bullgarisë

Kohanews Admin

Indrit Çullhaj morri pjesë në Kampionatin Europian për të rritur ku shorti e vuri përballë kampionit olimpik Lasha Shavdatuashvili gjeorigjiani me arritjet më të mëdha në sportin e judos.

Për Çullhajn ishte gara e parë në peshën -73 dhe me një kundërshtarë të nivelit të tillë.

Megjithatë, Indrit Çullhaj dominoj gjatë gjithë kohës duke treguar se ishte më superior ndaj tij duke e çuar ndeshjen barazim ku u desh një faull qesharak nga albitri për një heqje rripi për të penalizuar Indritit fitoren që ai priste e për të gjunjëzuar kampionin në fuqi.

Paraqitja e Indritit qe shumë e lartë dhe kjo është një dritë jeshile për garat në vijim që do të ketë lojrat mesdhetare në Algjeri.

Next Post

Hutbe: Tërë jetën ta kemi Ramazan të Bekuar

  Hutbe: Tërë jetën ta kemi Ramazan të Bekuar   “Thuaj: “Me dhuntinë e Allahut dhe mëshirën e Tij, le të gëzohen.” (Junuz,58)   Afrim Tahiri   Të dashur besimtarë! Kaluam një muaj me agjërim, me lutje e ibadete më të intensifikuar se muajve të tjerë të vitit! Muaji i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: