Jepen Çmimet Shtetërore të 8 Shtatorit

vull

Në Kuvendin e Republikës së S. Maqedonia sot me rastin e Ditës së Pavarësisë u dha çmimet tradicionale “8 Shtatori” të cilat vlerësojnë atletë, trajnerë dhe punëtorë sportivë për arritjet në fushën e sportit.

Çmimi për arritjet e jetës për kontributin e jashtëzakonshëm në zhvillimin dhe afirmimin e sportit këtë vit iu dha Lulzim Vrenezi, një garues për një kohë të gjatë në mundje, i cili tani punon si trajner. Ai garoi në mënyrë aktive për 28 vjet, dhe vendi më i mirë që fitoi si mundës është vendi i tij i katërt.

– Ky është çmimi më i madh që kam marrë në jetën time. Falënderoj të gjithë kolegët dhe familjen që janë pjesë e këtij çmimi. “Shpresoj se do t’ju bëjmë të lumtur me një medalje nga Tokio,” tha Vrenezi në ceremoninë e ndarjes së çmimeve.

Përveç Çmimit për Arritjet e Jetës, katër çmime të tjera u dhanë në vlerësim të Socrates Eftimovski (mundje), Besnik Murati (karate), Vanco Jovanovski (hendboll) dhe Gjorgi Vuckov (atletikë).

Agjencia për Rini dhe Sport njoftoi se në të ardhmen do të vazhdojë të mbështesë të gjithë punëtorët sportivë në vend të cilët me suksesin e tyre promovojnë vendin ndërkombëtarisht.

Next Post

LG premton revolucion: Kompania ka konfirmuar që telefoni i ri inteligjent do të quhet Wing

LG premton revolucion: Kompania ka konfirmuar që telefoni i ri inteligjent do të quhet Wing dhe do të prezantohet më 14 shtator. Kjo pajisje ka dy ekrane rrotulluese dhe videoja e kohëve të fundit tregon një mekanizëm rrëshqitës që rrotullon ekranin në një formë “T”. LG i ri do të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: