JUAN FELIPE NUK ËSHTË MË PJESË E SHKËNDIJËS

vull

KF Shkëndija dhe futbollisti brazilian me marrëveshje të dyanëshme kanë ndërprerë bashkëpunimin.

Klubi i Futbollit Shkëndija komunikon ndërprerjen e bashkëpunimit me futbollistin barazilian, Juan Felipe. Kryesia e klubit dhe futbollisti në takim të përbashkët kanë ardhur në përfundim se në këtë moment ndarja është në interes të të dyja palëve, kështu që është gjetur akordi për shkëputjen e parakohëshme të kontratës.

KF Shkëndija falemenderon Juan Felipen për kontributin e dhënë në fanellën kuqezi gjatë periudhës që ishte pjesë e jona, duke i dëshiruar suksese në të ardhmen.

Next Post

Pagat në arsim do të rriten për 10% pas janarit

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me këtë vendim do te kthehet dinjiteti i mësimdhënësve, ndërsa theksoi se në periudhën e ardhshme […]

Subscribe US Now