KF Shkëndija komunikon ndërprerjen e bashkëpunimit me Arbin Zejnullain

vull

Klubi dhe mesfushori me marrëveshje të dyanshme kanë vendosur të ndajnë rrugët, duke respektuar dëshirën e futbollistit për të kërkuar mjedis ku do të ketë më shumë hapsira për lojë.

Me këtë rast, të gjithë në KF Shkëndija falemenderojnë Arbin Zejnullain për kontributin e dhënë në fanellën kuqezi, duke i uruar shëndet dhe shumë suksese në vazhdim të karrierës.

Next Post

Arbin Zejnullahu: Kam qenë pjesë e Shkëndijës për shumë vite dhe kam qenë tifoz i këtij klubi gjithë jetën, faleminderit për gjithçka

Faleminderit për gjithçka Kam qenë pjesë e Shkëndijës për shumë vite dhe kam qenë tifoz i këtij klubi gjithë jetën. Jam bashkuar me këtë familje që në moshë shumë të re dhe duke u rritur e duke ëndërruar kam bërë realitet shumë gjëra që nuk i kisha besuar. Është e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: