KF Shkëndija: Sot kemi kënaqësinë që t’i urojmë ditëlindjen të parit të KF Shkëndija, z. Lazim Destanit

vull
Sot kemi kënaqësinë që t’i urojmë ditëlindjen të parit të KF Shkëndija, z. Lazim Destanit,
I nderuari z. Lazim Destani,
Në këtë ditë të veçantë pranoni urimet më të mira nga klubi dhe nga të gjithë tifozët kuqezi, duke ju dëshiruar jetë të gjatë, shëndet dhe shumë gëzime me më të dashurit tuaj.
Gëzuar ditëlindjen!
Next Post

U vra pabesisht në një pritë , Mustafa Gjinishi, vrasje e urdhëruar nga Enver Hoxha dhe Miladin Popoviçi

23 gusht 1944 U vra pabesisht në një pritë në Qafën e Qinokut të Peshkopisë, Mustafa Gjinishi, vrasje e urdhëruar nga Enver Hoxha dhe Miladin Popoviçi dhe e realizuar nga Liri Gega dhe Hysni Kapo. Enver Hoxha e pranon këtë vrasje politike, e cila, sipas tij, duhej bërë (shih: Plenumi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: