Next Post

Menduh Thaçi shtroi iftar

Lideri i PDSh-së, Menduh Thaçi ka organizuar sot iftar. “Partia Demokratike Shqiptare organizoi iftar me aktivistët për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit. Kryetari i Partisë z. Menduh Thaçi i pershëndeti të ftuarit të cilëve ju uroi një Ramazan të begatë, agjërim të lehtë dhe të pranuar”, njoftojnë nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: