Klubi i famshëm anglez dëshiron të hyjë në histori: Si trajner, ai po mendon të caktojë drejtuesin e klubit të femrave Chelsea

vull

Nga Ishulli vijnë shumë informacione interesante në lidhje me pozicionin e trajnerit në klubin e famshëm anglez, Wimbledon.

Ish pjesëmarrësi i rregullt në ligën më të fortë angleze kohët e fundit u nda nga trajneri aktual, Glyn Hodges dhe tani është duke kërkuar një zëvendësim.

Sipas mediave nga Anglia, opsioni serioz për menaxhimin e Wimbledon është udhëheqësja e klubit të femrave Chelsea, Emma Hayes. Vetë Emma ka shprehur gatishmërinë e saj për të drejtuar një ekip për të rritur për burra, gjë që do ta bënte atë trajneren e parë femër në një konkurs për burra.

– Nëse do të gjej një mundësi në futbollin e meshkujve, do ta pranoj. “Unë gjithashtu mendoj se duhet të ketë më shumë gra në krye të futbollit të grave,” tha Emma Hayes në një intervistë për mediat angleze.

Konkurrenca për pozicionin e trajnerit në Wimbledon do të jetë e madhe sepse klubi ka në plan të flasë me të famshmit Ian Holloway, Joey Burton dhe Sol Campbell të cilët aktualisht janë pa punë si trajner.

Next Post

Të dhënat nga regjistrimi i popullsisë janë bazë për krijimin e ardhmërisë sonë të përbashkët, për perspektivat e qytetarëve tanë dhe shtetit

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave i cili do të zbatohet në prill të vitit 2021, do të jep të gjitha përgjigjet e nevojshme në raport me sigurimin e të dhënave statistikore cilësore që janë kyçe për ndërtimin e strategjive dhe politikave dhe për zhvillim të parashikueshëm të shtetit. Regjistrimi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: