Klubi Volejbollistik “Universiteti i Tetoves” arinë që të sjellë në radhët e sajë reprezentuesin Ivan Andres Hurtado Mina nga Kolumbia

vull

Klubi Volejbollistik “Universiteti i Tetoves” arinë që të sjellë në radhët e sajë reprezentuesin Ivan Andres Hurtado Mina nga Kolumbia. Lojtari vjen nga ekipi Alfaisaly nga Arabia Saudite, sezonin 2018/19 lojtari ishte pjesë e ekipit të Budvës të Malit Zi që arriti të shapllet kampion dhe fitues i kupes.

Mos të harojmë se klubi arinë transferin historik ngase është Kolumbiani i parë qe vjen ne ligën e parë te volejbollit të Maqedonisë Veriore.
Ditët ne vazhdim do të prezantohet edhe transferi i fundit poashtu njëherit reprezentues.

Next Post

Skëndërbeu në fsh. Dëbërcë të Tetovës

Poeti: Mr. Ibrahim Krosi Shkup   Lufta e Shqiptarëve të Maqedonisë së sotme kundër pushtuesve osmanë është pasqyruar edhe në këngët popullore shqiptare. Shumë nga këto këngë janë mbledhur e janë botuar. Këtu do të paraqesim këngë të mbledhura drejtëpërdrejtë në terren. Pushtimi i tokave shqiptare nga Perandoria Osmane është […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: