Kontrata është nënshkruar: Ferhan Hasani shpëton Shkëndinë?

vull

Kam beku i Ferhan Hasanit në Shkëndi ka kohë që është duke qarkulluar si informacion, mirëpo sipas të dhënave të fundit kampioni aktual dhe Ferhan Hasani kanë arritur marrveshje pas së cilës ai edhe zyrtarisht këto ditë do të promovohet si lojtar i Shkëndisë.

 

 

 

Pas fillimit zhgënjyes të sezonit të ri futbollistik si duket udhëheqsia e klubit shpëtimin do ta gjejnë me angazhimin e Hasanit i cili shkëlqeu me përderisa ishte te ky klub. /Faktiditor.ch/

Next Post

Letra e Profetit Muhamed që vlen deri në ditën e Kijametit: Ja çfarë thotë për të krishterët

Sipas traditës së murgjëve krishterë të manastirit ‘Shën Katerina’ në Sinaj, profeti Muhamet shpesh e vizitonte manastirin dhe zhvillonte biseda me klerikët krishterë. Ky dokument është shkruar më vitin 626, ndërsa përbëhet nga disa dispozita rreth termeve të lidhura rreth jetës së krishterëve nën udhëheqjen islame dhe mban vulën e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: