Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kryesia e FR-BDI-së, mer pjes në evenimentin e organizuar nga ana e Agjencionit për Rini dhe Sport me rastin e shënimit të Ditës ndërkombëtare të rinisë.

1 min read
Loading...

Me rastin e shënimit të Ditës ndërkombëtare të rinisë, Agjencioni për Rini dhe Sport organizoi evenimet me aktivitete rinore si panele diskutimi për çështjet të cilat tangojnë rininë.
Përfaqësues nga Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim ishte Jeton Buçi, i cili u mirëprit nga zëvendës drejtori i sapo emëruar z. Izmit Nura.

Aktivitetet rinore janë shumë të rëndësishme për të diskutuar dhe elaboruar problemet dhe sfidat me të cilat përballet çdo i ri në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Duke shpresuar se bashkëpunimi mes Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim dhe Agjencionit për Rini dhe Sport, me këtë aktivitet shënon vetëm fillimin.

Z. Izmit Nura shprehu se është i gatshëm të përkrahë në çdo kohë dhe çdo formë Forumin Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim.