Kryetari Duka takoi karateistët më të suksesshëm dibran

vull

Kryetari i Dibrës, Hekuran Duka në kabinetin e tij i pranoi karateistët më të suksesshëm dibran, anëtarë të Klubit të Karatesë “Uraniku”, të kryesuar nga trajneri i tyre Durim Paçuku.


Te kryetari i Komunës ishin Rion Pasholli dhe Sara Duka të cilët u shpërblyen me medalje të arta, si dhe Venisa Dumani dhe Azis Ramadani të cilët fituan medalje të argjendta në Kampionatin shtetëror të karatesë, që më 4 maj u mbajt në Kavadar.

Me suksesin e arritur ata fituan të drejtën që të jenë pjesë e reprezentacionit të karatesë së Maqedonisë së Veriut që do të mbahet në Banja Llukë, të Bosnje dhe Hercegovinës, nga 30 maji deri më 3 qershor.

Me ta ishte edhe anëtari më i mirë i KK “Uraniku” Ardit Marku, i cili nesër udhëton për Stamboll të Turqisë, si pjesë e reprezentacionit të karatesë, pasi në Kampionatin Ballkanik të vitit të kaluar e fitoi vendin e tretë.

“Atje do të mbahet SERIE A që mundëson grumbullimin e pikëve për Lojërat Olimpike në Tokio në vitin 2020. Qëllimi ynë është që të kemi sa më shumë fitore që të mundemi të sigurojmë pikët e nevojshme të cilat do të jenë “vizë” për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike”, sqaroi në takim trajneri Paçuku.

Kryetari Paçuku ua uroi suksesin e madh, ndërsa Markut i dëshiroi që t’i realizohet ëndrra olimpike.

“Ndjehem krenar për suksesin e arritur dhe përfaqësimin dinjitoz të qytetit tonë në të gjitha garat, prej ku ktheheni me medalje. U uroj suksesin dhe vetëm kështu vazhdoni. Dëshira ime është që Arditi t’i marrë pikët e nevojshme dhe të merr pjesë në Lojërat Olimpike dhe gjithsesi të arrijë sukses”, tha Duka.

Ai shprehu gatishmëri për bashkëpunim dhe premtoi mbështetje në kuadër të mundësive të komunës.

Next Post

Shtypja e shqiptarëve të Kumanovës midis dy luftërave botërore

Eugen Shehu Shqiptarët e Kumanovës ato bij të denjë të arbërev të lashtë,kanë qenë dhe mbeten ende sot luftëtarë të vetegzistimit,të mbrojtjes së traditave më të vyera shqiptare,të përcjelljes së mesazhit për bashkimin natyror me shtetin amë. Fillozofia e vetëegzistimit të tyre,në thelb,është fillozofia e luftërave pa fund, e sakrificave […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: